Gå til innhold
  • 21. juni 2021

Sumaya Jirde Ali i samtale med Sigrid Agnethe Hansen.

“Når jeg ser havet slokner lyset” er Sumaya Jirde Alis tredje diktsamling og gir stemme til de mange som satser alt på en ny tilværelse. Både til dem som lever videre, og til dem som havet tar.
Arrangementet er i regi av Forfattersentrum Nord-Norge og Harstad bibliotek i tilknytning til Festspillene i Nord-Norge. Gratis og åpent for alle, med forbehold om plass i henhold til smittevernregler.

Sumaya Jirde Ali kom fra Somalia som liten og har vokst opp i Bodø. Hun er spaltist i Morgenbladet, redaksjonsmedlem i tidsskriftet Voks og ble nylig redaktør for tidsskriftet Fett. For sine bidrag til norsk offentlighet har hun fått Osloprisen Årets stemme, Zola- prisen, Ord i Grenseland-prisen, og Den norske Forfatterforeningens Ytringsfrihetspris.

Sigrid Agnethe Hansen er fra Harstad og bor i Tromsø, der hun jobber som programleder og produsent i NRK Troms. Hun debuterte som skjønnlitterær forfatter i 2020 med ungdomsromanen “Ser du dette?”.

Det vil av smittevernhensyn være begrenset antall plasser, ingen servering og det forventes at smittevernregler overholdes.

OBS! BEGRENSET ANTALL PLASSER