Vi åpner dørene for besøk igjen

Kjære alle sammen!

Vi er så glade for at vi endelig kan åpne dørene våre igjen for besøk mandag 18. mai kl. 11.

Åpningstidene er følgende:

Mandag – Fredag kl. 11-16

Lørdag kl. 11-14

Dette blir en gradvis åpning med begrensede tjeneste.

Fra mandag 18. mai kan du komme inn på biblioteket, lete i hyllene våre, låne og levere bøker.

Du kan være i biblioteket i 20 minutter, og det vil bli sluppet inn maks 20 personer av gangen. Barn under 15 år har dessverre ikke mulighet til å komme på biblioteket uten følge av foreldre eller foresatte.

Det blir ikke mulighet for å bruke sittegrupper. Du kan heller ikke bruke PCer, spillkonsoller, utskrift, kopiering, kaffemaskin eller aviser.

Vi er tilgjengelige i skrankene for spørsmål i åpningstidene. Hvis du trenger lengre veiledning, med for eksempel særemne, slektsforskning eller kompliserte spørsmål, kan du kontakte oss på telefon eller e-post.