18. juni kl. 13: Oppover med Bjørn Ousland!

Forfatter, illustratør og tegneserieskaper Bjørn Ousland har i sine populære faktabøker for barn løftet frem våre polarhelter og deres strabasiøse eventyr. Med de prisbelønte bøkene Nordover om Nansens ferd til Nordpolen, Sydover om kappløpet mot Sydpolen, Nansen over Grønland og Amundsen gjennom Nordvestpassasjen har han gledet både barn og voksne med historier om heltemot og maktkamp mellom sterke personligheter, overlevelse under de mest ekstreme forhold og drivkraften og den sterke trangen til å utforske verden vi lever i.

Her får vi høre og se Ousland fortelle og tegne fra den hittil siste boka i serien om polar-ekspedisjonene, Oppover – Roald Amundsens spektakulære luftferder, om Amundsens forsøk på å nå Nordpolen fra luften.

Hold dere fast!

Passer for 3.-7.trinn og alle som liker polarhistorie.

Videolenke kommer på facebook arrangementer til litteraturhuset https://www.facebook.com/events/250888736342108/ og på litteraturhusets hjemmeside http://litteraturhuset.no/arrangement/hjem-i-stua/oppover-med-bjorn-ousland/. Arrangementet starter kl. 13.